Personvernserklæring

Personvernserklæring

Effektiv dato: januar 08, 2019

ZodiacSigns.com ("oss", "vi" eller "vår") driver https://www.zodiacsigns101.com/ nettsted ("tjenesten").

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker tjenesten vår og valgene du har knyttet til disse dataene. Vår personvernpolicy for ZodiacSigns101.com er basert på Gratis nettsted for mal for personvernpolitikk.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har begreper som brukes i denne personvernerklæringen samme betydning som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra https://www.zodiacsigns101.com/

Innsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

Typer data samlet

Personopplysninger

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss viss personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg (“Personopplysninger”). Personlig kan identifiserbar informasjon omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Bruksdata"). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens internettprotokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du bruker på disse sidene, unik enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
  • Preference Cookies. Vi bruker Preference Cookies for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Sikkerhetskaker. Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.

Bruk av data

ZodiacSigns.com bruker de innsamlede dataene til ulike formål:

  • Å gi og vedlikeholde Tjenesten
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å gi kundeservice og støtte
  • Å gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten
  • For å overvåke bruken av Tjenesten
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor USA, og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert Personlige data, til USA og behandler det der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

ZodiacSigns.com vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Juridiske krav

ZodiacSigns.com kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til ZodiacSigns.com
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metoden for elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Service Providers

Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å legge til rette for tjenesten vår ("tjenesteleverandører"), for å yte tjenesten på våre vegne, utføre tjenesterelaterte tjenester eller hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedtrafikk. Google bruker dataene som samles inn til å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonsenettverk. Du kan velge bort å ha gjort aktiviteten din på tjenesten tilgjengelig for Google Analytics ved å installere Google Analytics opt-out nettlesertillegget. Tillegget forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet. For mer informasjon om personvernpraksisen til Google, vennligst besøk Googles nett for personvern og vilkår side: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartslenke, blir du sendt til den tredjeparts nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innhold, personvernpolitikk eller praksis på tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Vår tjeneste tar ikke opp noen under 18s alder ("barn").

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 18s alder. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barna har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Endringer i denne personvernpolitikken

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater "effektiv dato" øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss: